z-w3045_above_zatc
98 100 Ft értékben

Zepter Wok

Egy praktikus edény, mely évezredes múltra tekint vissza. Noha büszkék vagyunk a széles edényválasztékunkra, a kínai konyhaművészet egyetlen edénnyel is megelégszik, ez az edény pedig a wok. A wokban egyszerre főzhet zöldségeket, süthet húsokat és halakat, miközben megtartja az alapanyagok tápanyagtartalmának jelentős részét és alacsony kalóriaszintjét. A wok az ázsiai és hagyományos főzésre egyaránt ideális (rostonsültek, zöldség levesek és pirított ételek készítésére). A Zepter wok okos kombinációja a keleti tradícióknak és a legmodernebb technológiáknak. Az alj lapos kiképzése révén gáz- és elektromos tűzhelyen egyaránt használható, miközben energiát takarít meg.

68 900 Ft értékben

Zepresso Gold kávégép

A Zepresso Gold a legkorszerűbb technológiákkal gondoskodik arról, hogy a vele készült italkülönlegességek mindig kifogástalanok legyenek. A készülék kezelése egyszerű és használat után pillanatok alatt készen áll a következő hideg vagy forró ital elkészítésére. Az arany szín tökéletesen képviseli a tradicionális, visszafogott eleganciát, így az Ön konyhapultjának is ideális kiegészítője lesz.

Trendi formaterv és innovatív technológia azoknak, akik a legjobbat keresik!

56 800 Ft értékben

1,3 literes sütőtál

Ez a 20 cm-es sütőtál egyesíti magában a korszerű technológiát és a tartós, prémium minőséget. Anyaga a Zepter 316L nemesacél, az edényeinkre jellemző akkutermikus kompakt edényaljjal is rendelkezik, amely egyenletesen osztja el a hőt a sütőfelületen. A tartós, vegyi bevonat nélküli felülettel az étel egyenletesen sül át, ráadásul még hozzáadott zsír vagy olaj nélkül sem ég oda. Fogantyúja hosszú, kényelmes fogású, és nem forrósodik át.

31 700 Ft értékben

Késkészlet (4 db)

A PROFESSIONAL kollekció méltó a nevéhez. Ne tévesszék meg a játékos színek: ezeket a késeket profi és haladó amatőr szakácsoknak tervezték, a színek pedig arra utalnak, hogy az egyes kések mely feladatokra a legalkalmasabbak. Zöld: hámozó kés, sárga: univerzális, piros: szakácskés, kék: húsvágó kés. A tökélyre csiszolt, selyemfényű felületnek köszönhetően az étel nem tapad a pengéhez szeletelés közben. Az X46Cr13 pengeacélból készült pengék hosszan megőrzik élüket, rozsdamentesek, és mindenféle ételek kezelésére alkalmasak.
14 900 Ft értékben

Inca Inchi Q10 Étrend-kiegészítő

Az Inca Inchi Q10 ideális étrend-kiegészítő lehet a mai rohanó világban túlhajszolt, stresszes emberek számára, akik szeretnék lassítani a szervezetük öregedési folyamatait és áttérni az egészségesebb táplálkozásra. Fő összetevője a sacha inchi, amelyet inca inchinek vagy inka mogyorónak is neveznek. A sacha inchi Peruból származik, az amazóniai esőerdő egyik őshonos növénye. Az inka mogyoró gazdag fehérjeforrás, értékes olaja pedig jelentős mennyiségű Omega-3 zsírsavat tartalmaz. Ez az egyetlen növényi olaj, amelynek többszörösen telítetlen Omega zsírsav tartalma megegyezik a halolajak Omega zsírsav tartalmával.

ImageHandler (1)
A FACEBOOK MEGOSZTÓK KÖZÖTT SORSOLJUK KI

Swisso Logical For Her Eau-de-toilette-et

A mósusz karakteres alapillatát fűszerező gyümölcsös és virágos árnyalatok kiemelik a nőiességet. A SWISSO LOGICAL FOR HER elegáns illatkompozícióját a japán körte, mandarin és csillaggyümölcs édes, gyümölcsös aromája koronázza meg. A derűs, virágos-gyümölcsös karaktert a pünkösdi rózsa, a frézia és a sárgabarack árnyalja, amelyek együttese friss, spontán nőiességet sugall. Az alapillatként használt fehér cédrus és mósusz leheletfinom érzékiséget áraszt, amelyet az írisz pompás aromájával fűszereztünk.