ÖN MITŐL FÉLTI
AZ EGÉSZSÉGÉT?

Töltse ki kérdőívünket és nyerjen!

res_dba5b5fe580692aeffab31113b909524_full
379.900 Ft értékben

BIOPTRON MedAll

A Bioptron MedAll egyszerűen és biztonságosan használható orvostechnikai eszköz, amely hatásos, mégis kíméletes kezelést tesz lehetővé. A stílusos formatervezés és az innovatív technológia révén a készülék ideális mind otthoni, mind professzionális használatra kórházakban, wellness- és sportközpontokban. Az ergonomikus, könnyen kezelhető, hordozható készüléket Ön bárhová magával viheti. A kezelés időtartama a beépített időzítő és a kijelző segítségével pontosan beállítható. Az 5 cm-es szűrőátmérő lehetővé teszi a kisebb-nagyobb területek egyszerű kezelését, a test bármely részén. Ön időt, energiát és pénzt takarít meg, mivel a készülék készenléti üzemmódban csupán 0,5 W áramot fogyaszt, így bármikor készen áll a használatra anélkül, hogy energiát pazarolna. A készülékhez állvány is kapható, tárolására és szállítására praktikus utazótáska szolgál.
208.000 Ft értékben

Philip Zepter Secret Desire női karóra

Az ízléses fehér dobozban rejlő, finoman fényűző és nőiességet sugárzó darab a modern nő stílusát és eleganciáját hírdeti. A karóra ötvözi az időtálló fémet a korszerű technológiával készült kerámiával. A makulátlan hófehér kerámia nem karcolódik és ellenáll a vegyi anyagoknak. Ennek a minőségi anyagnak felhasználása forradalmasította az óragyártás szabályait. A különleges, előkelő Philip Zepter karóra őrzi a Yachting Timer és a Chronograph kollekciók sikereit és a híres svájci óragyártás hagyományainak értékeit. A ragyogó Philip Zepter Secret Desire karórák két változata közül választhat, amelyek egyenként háromféle cserélhető óraszíjjal kaphatók és illenek viselője klasszikus vagy sportos személyiségéhez vagy épp hangulatához. Az óraszíjak típusai: fehér kerámia rozsdamentes acéllal, fehér kerámia rózsaarannyal, bőrszíj vagy PU (poliuretán) óraszíj. A karizmatikus karóra a hölgyek mélyen őrzött titkainak letisztult, időtlen megtestesítője.
z-w3045_above_zatc
94.400 Ft értékben

Zepter Wok

Egy praktikus edény, mely évezredes múltra tekint vissza. Noha büszkék vagyunk a széles edényválasztékunkra, a kínai konyhaművészet egyetlen edénnyel is megelégszik, ez az edény pedig a wok. A wokban egyszerre főzhet zöldségeket, süthet húsokat és halakat, miközben megtartja az alapanyagok tápanyagtartalmának jelentős részét és alacsony kalóriaszintjét. A wok az ázsiai és hagyományos főzésre egyaránt ideális (rostonsültek, zöldség levesek és pirított ételek készítésére). A Zepter wok okos kombinációja a keleti tradícióknak és a legmodernebb technológiáknak. Az alj lapos kiképzése révén gáz- és elektromos tűzhelyen egyaránt használható, miközben energiát takarít meg.
61.900 Ft értékben

Mixsy robotgép

A multifunkciós konyhai mixer

A MixSy® sokoldalúsága révén számos konyhai berendezést szükségtelenné tehet.

  • könnyű és mindig kéznél van
  • multifunkciós, sokoldalú
  • használatával időt és energiát takaríthatunk meg
  • karbantartása és használata egyszerű
  • gyors, hatékony
  • formatervezése modern és ergonomikus

Közvetlenül az edényben is használhatjuk, akár főzés közben.

Kosmetika-Zepur
44.800 Ft értékben

Zepur kozmetikai család

A Zepur Natural bőrápoló termékcsalád innovatív formulái kizárólag 100%-ban természetes, biológiailag aktív összetevőkből állnak, továbbá nem tartalmaznak mesterséges tartósítószereket és illatanyagokat. Fedezze fel a természet szépítő erejét!

Természetes bőrápoló termékcsaládunk hipoallergén, tehát nincsenek benne olyan anyagok, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki, így a készítmények különösen érzékeny, száraz, irritált (gyulladt), és allergiára hajlamos bőrre is használhatók.

A gyönyörű, természetesen ragyogó bőr sosem volt elérhetőbb. Fedezze fel új, professzionális bőrápoló termékcsaládunkat és táplálja, védje, ápolja bőrét!

LZ-103-KW-500x500
A Facebook megosztók között
minden hónapban kisorsolunk

Grill készlet

A grillezéshez elengedhetetlenül szükséges a grillező villa és a grillkés. Az ergonomikus nyél könnyű használatot tesz lehetővé, a készlettel csirke-, pulyka- vagy egyéb sülteket is szeletelhetünk.