179 900 FT ÉRTÉKBEN

Tesla HyperLight szemüveg

Manapság akár még az alvásnál is több időt töltünk különféle elektronikus eszközök használatával. Azonban az okostelefonok, a tabletek és a számítógépek kijelzői nagy energiájú kék fényt bocsátanak ki, amely megterheli a szemet és alvászavart, fejfájást, fáradtságot, homályos látást, valamint szemszárazságot okozhat vagy akár retinakárosodáshoz is vezethet. Az elektronikus eszközök által kibocsátott kék fény gátolja a szervezet természetes biológiai óráját befolyásoló hormon, a melatonin termelődését. Ugyan nem tudunk lemondani a modern technológiáról, de van megoldás az egészségünk védelmére. A Tesla HyperLight szemüvegekkel nem csupán a szemét védheti, de egyúttal a látását és a kognitív képességeit és az alvás minőségét is javíthatja.

z-w3045_above_zatc
107 900 Ft értékben

Zepter Wok

Egy praktikus edény, mely évezredes múltra tekint vissza. Noha büszkék vagyunk a széles edényválasztékunkra, a kínai konyhaművészet egyetlen edénnyel is megelégszik, ez az edény pedig a wok. A wokban egyszerre főzhet zöldségeket, süthet húsokat és halakat, miközben megtartja az alapanyagok tápanyagtartalmának jelentős részét és alacsony kalóriaszintjét. A wok az ázsiai és hagyományos főzésre egyaránt ideális (rostonsültek, zöldség levesek és pirított ételek készítésére). A Zepter wok okos kombinációja a keleti tradícióknak és a legmodernebb technológiáknak. Az alj lapos kiképzése révén gáz- és elektromos tűzhelyen egyaránt használható, miközben energiát takarít meg.

74 900 Ft értékben

Zepresso Gold kávégép

A Zepresso Gold a legkorszerűbb technológiákkal gondoskodik arról, hogy a vele készült italkülönlegességek mindig kifogástalanok legyenek. A készülék kezelése egyszerű és használat után pillanatok alatt készen áll a következő hideg vagy forró ital elkészítésére. Az arany szín tökéletesen képviseli a tradicionális, visszafogott eleganciát, így az Ön konyhapultjának is ideális kiegészítője lesz.

Trendi formaterv és innovatív technológia azoknak, akik a legjobbat keresik!

79 900 Ft értékben

mixSy robotgép

A svájci tervezésű mixSy® konyhai robotgép igen magas, 10-12.000-es percenkénti fordulaton üzemel 1-es fokozatban, 2-es fokozatban pedig a 15-17.000-es percenkénti fordulatot is eléri. A multifunkciós készülék négy cserélhető fejjel rendelkezik (többágú és kétágú aprító pengék, habverő, keverő). Tartozik még hozzá egy aprítófej, egy praktikus darabolóedény, és egy helytakarékos állvány. Ha csúcsminőségű és megbízható robotgépet szeretne, válassza a mixSy®-t!

49 900 Ft értékben

HyperOn masszírozó

Ha egy kicsit lazítani szeretne, a HyperOn egy professzionális masszázs élményét nyújtja bárhol és bármikor: otthon, az irodában, vagy akár utazás közben is. Az 5 különböző rezgési üzemmódnak (alacsony sebesség, közepes sebesség, nagy sebesség, szakaszos rezgési mód és hullámzó rezgési mód) köszönhetően egy különlegesen lágy, ugyanakkor a szövetek mélyéig hatoló masszázsban lehet része.

ImageHandler (1)
A FACEBOOK MEGOSZTÓK KÖZÖTT SORSOLJUK KI

Swisso Logical For Her Eau-de-toilette-et

A mósusz karakteres alapillatát fűszerező gyümölcsös és virágos árnyalatok kiemelik a nőiességet. A SWISSO LOGICAL FOR HER elegáns illatkompozícióját a japán körte, mandarin és csillaggyümölcs édes, gyümölcsös aromája koronázza meg. A derűs, virágos-gyümölcsös karaktert a pünkösdi rózsa, a frézia és a sárgabarack árnyalja, amelyek együttese friss, spontán nőiességet sugall. Az alapillatként használt fehér cédrus és mósusz leheletfinom érzékiséget áraszt, amelyet az írisz pompás aromájával fűszereztünk.